MY CULTURAL MAP  eTwinning Projesi başladı

MY CULTURAL MAP eTwinning Projesi başladı

MY CULTURAL MAP  eTwinning Projesi 4-D sınıf öğretmeni Türkan Tuğba Erzurumluoğlu ve 4-G sınıf öğretmeni Özge CANPOLAT EKER yönetiminde  başladı

30.10.2020 506

Projemizin amacı; öğrencilerin içinde yaşadıkları toplumun kültürünü tanıması ve tanıtmasıdır. Yaşadığı ülkenin yemeklerini, şarkılarını, ninnilerini, sanatsal ve kültürel izlerini tanıtmak amaçlanmaktadır. Günümüzde toplum ve çevre ile iç içe geçmiş kültürel miraslar nesilden nesile aktarılmaktadır. Ancak unutulmuş kültürel mirasımızı keşfetmeyi ve bu unsurları öğrencilerle buluşturmayı ve hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ortaklarımızın, her ortağın kültürünü harita üzerinde yansıtarak her ortağın kültürel dokusunu ve kültürel mirasını paylaşması planlanıyor. Böylelikle farklı kültürleri yakından tanımak mümkün olacaktır.

TÜRKİYE-İSPANYA-ROMANYA-YUNANİSTAN-POLONYA-BULGARİSTAN-LİTVANYA proje ortak ülkeleridir.

30-10-202030-10-202030-10-2020